Wenkbrauwstyling verf keuzes
Wanneer u in onze online agenda keuze menu komt ziet u meerdere keuzes voor het inplannen van een afspraak. Kies Wenkbrauwen eerste keer wanneer u een nieuwe klant bent, wij plannen dan extra tijd voor u in. Daarna vind u de keuzes tussen wenkbrauw styling met verf , langhoudende verf of henna verf. Wij leggen u hieronder uit wat het verschil is tussen deze keuzes. Wanneer u nog steeds twijfelt of graag advies wilt kies dan altijd voor de optie henna verf, dit geeft ons voldoende tijd om mee te kijken en adviseren.
Wenkbrauwstyling met verf Deze keuze is de reguliere wenkbrauw verf. Wij werken met een kwaliteitsmerk waarin veel verschillende keuzes mogelijk zijn. Van naturel tot zwart die onderling te mengen zijn en in sterkte te variëren voor extra diepte of juist een milde behandeling bij een gevoelige huid. Deze verf is geschikt wanneer u alleen de wenkbrauwharen gekleurd wilt hebben.
Henna verf Henna is een struik die gemalen word en veel gebruikt om haren en huid te kleuren. Het is een natuurlijke verf, er komt geen waterstofperoxide aan te pas. Henna trekt dieper in het haartje en kleurt de huid mee. Samen met een wax behandeling geeft het een strakke diep gekleurde wenkbrauw. Henna kleuren kunnen onderling gemengd worden, er is keuze uit donkerblond, lichtbruin, middenbruin en donkerbruin. Op de pagina henna kunt nog meer lezen over deze behandeling.
Wenkbrauwstyling met langhoudende verf Dit is een reguliere verf ( met waterstofperoxide aangemaakt) maar met een extraatje Omdat deze verf een beetje magnesium bevat trekt de kleur ook in de huid en dieper in het haartje. Dankzij deze methode zal de verf langer op de haren te zien zijn. Ook laat deze verf een kleur achter op de huid zodat de wenkbrauwen voller lijken. Deze verf is geschikt wanneer u een intensievere kleur wenst en is er in licht, midden en donkerbruin.
Wenkbrauwstyling verf opties
Wenkbrauwstyling met verf Deze keuze is de reguliere wenkbrauw verf. Wij werken met een kwaliteitsmerk waarin veel verschillende keuzes mogelijk zijn. Aangepast aan uw haarkleur of juist net iets meer kleur? Alle tinten kunnen gemengd en aangepast worden naar uw wensen. Deze keuze is geschikt wanneer u alleen de wenkbrauwharen geverfd wilt hebben. Wenkbrauwstyling met langhoudende verf Dit is een reguliere verf ( met waterstofperoxide aangemaakt) maar met een extraatje. Deze verf is hybride en heeft een dubbele werking. De verf kleurt ook in huid en trekt dieper in het haartje. Dankzij deze methode zal de verf langer op de haren te zien zijn. Deze verf is geschikt wanneer u een intensievere kleur wenst en is er in licht, midden en donkerbruin. Henna verf Henna is een struik met veel pigment op natuurlijke basis. Er komt geen waterstofperoxide aan te pas. Net als de langhoudende verf trekt henna ook dieper in het haartje en kleurt de huid mee. Samen met een wax behandeling geeft het een strakke diep gekleurde wenkbrauw. Henna kleuren kunnen onderling gemengd worden,er is keuze uit donkerblond, lichtbruin, middenbruin en donkerbruin. Op de pagina henna kunt nog meer lezen over deze behandeling.
Wanneer u nog steeds twijfelt of graag ons advies wilt kies dan altijd voor de optie henna verf in onze online agenda, dit geeft ons voldoende tijd om mee te kijken en adviseren.